Granollers

Retards acumulats a l'R2 Nord, l'R11 i l'R8 per un intent de suïcidi que s'ha pogut evitar

Els equips d'emergència han demanat aturar el servei a les dues de la matinada per una persona que es volia tirar a les vies des d'un pas elevat, a Granollers

La presència d'una persona cap a les dues de la matinada en un pas elevat a Granollers, que volia saltar a les vies, ha obligat a aturar la circulació de trens de l'R2 Nord entre Granollers Centre i Sant Celoni durant més de cinc hores. L'incident també ha afectat les línies R11 i R8, que també han interromput el servei.

Equips de Bombers de Granollers i Barcelona, Mossos d'Esquadra, Policia Local i el SEM s'han personat a la zona i han demanat aturar el servei fins que han aconseguit evitar el suïcidi i retirar la persona que es volia tirar a les vies, cap a quarts de vuit del matí.

A quarts de nou la circulació ha quedat restablerta però encara s'acumulen retards importants en aquestes línies.


Renfe assegura que els trens aniran recuperant els seus horaris habituals de forma progressiva.

En un primer moment, l'incident també ha afectat el tram de l'R2 que enllaça Barcelona amb Granollers Centre, però de seguida s'ha restablert la circulació de trens entre les dues ciutats.


Més de 50 suïcidis al mes

L'any passat, 607 persones es van suïcidar a Catalunya --més de 50 cada mes--, la majoria, homes. Una xifra esfereïdora, que no ha parat de créixer en els últims anys.  

En el que portem d'any, ha augmentat la ideació suïcida en gairebé un 10%, però, en canvi, els intents de suïcidi han baixat gairebé un 3%, especialment en noies d'entre 12 i 25 anys, que són el col·lectiu amb més intents i pensaments de suïcidi.

 

ARXIVAT A:
MobilitatRodalies
Anar al contingut