"Reguleu els lloguers": interrompen un acte a Barcelona de la ministra de Transports

Membres del Sindicat de Llogateres irrompen en la presentació de la nova estació de Sants per reclamar un decret d'urgència que freni el preu dels lloguers dels habitatges

RedaccióActualitzat

El Sindicat de Llogateres i Llogaters ha interromput, aquest divendres, el discurs de la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, durant la presentació del projecte per remodelar l'estació de Sants de Barcelona.

Amb el crit de "reguleu els lloguers", diversos membres de l'entitat han reclamat un decret d'urgència del govern espanyol per regular el preu dels lloguers, mentre no hi hagi una nova llei de l'habitatge, com s'ha fet amb altres mesures excepcionals aprovades en l'actual context de crisi.

Demanen que s'acabi amb les pujades de preu abusives en els arrendaments d'habitatges, davant d'una inflació rècord. 

L'IPC s'ha situat a l'agost en el 10,2% a Catalunya i el 10,5% a Espanya, amb els aliments i l'electrictat com els productes que més s'han encarit aquest any.

Els equips de seguretat i els Mossos d'Esquadra no han permès l'entrada dels activistes a la carpa on la ministra i exalcaldessa de Gavà estava fent la presentació, i s'han hagut de quedar a fora.

En acabar l'acte, Raquel Sánchez s'ha acostat a parlar amb les activistes, que l'esperaven i li han pogut transmetre les seves demandes.

La ministra els ha respost que no es pot actuar de forma tan immediata com reclama el sindicat.

Les manifestants han esperat la ministra a fora i hi han pogut parlar en acabar l'acte (ACN/Sindicat de Llogateres)
ARXIVAT A:
HabitatgeIPC
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut