La portaveu de Sanitat Pública, Sally Davies (Reuters)

Recomanen rentar la roba als 500 clients que van compartir local amb l'exespia rus

L'exespia rus Serguei Skripal i la seva filla van ser enverinats el 6 de març
Redacció Actualitzat

La policia britànica ha trobat restes de la substància neurotòxica que va enverinar l'exespia rus Serguei Skripal i la seva filla en diversos establiments on havien anat poques hores abans que els trobessin inconscients.

Es tracta d'un restaurant i un pub a Salisbury, al sud del Regne Unit. Les autoritats han recomanat als gairebé 500 clients que també hi van ser, que rentin immediatament la roba que duien aleshores, com a mesura de precaució.

La portaveu de Sanitat Pública, Sally Davies, també recomana netejar o aïllar la resta d'objectes personals:

"Els articles que no poden anar a la rentadora i que normalment s'haurien de netejar en sec cal guardar-los dins una doble bossa de plàstic fins que hi hagi més informació. Netegeu els objectes personals com els moneders, els mòbils i altres articles electrònics amb tovalloletes humides i llenceu-les a les escombraries dins de bosses de plàstic. Renteu els articles d'ús com les joies o les ulleres amb aigua calenta i detergent"

 

La ministra d'Interior, Amber Rudd, assegura que la policia ja ha identificat més de 240 testimonis que poden aportar nous indicis a la investigació, mentre es manté acordonada la zona dels fets.

L'exagent Serguei Skripal i la seva filla Iulia continuen ingressats en estat crític.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut