Un dels moments de la gira "Motomami" de Rosalía
Califòrnia

Rauw Alejandro sorprèn Rosalía en ple concert pujant a l'escenari per ballar "Despechá"

El cantant porto-riqueny va ballar amb Rosalía al concert d'Inglewood, a Los Angeles, una de les parades als Estats Units de la "Motomami Tour"

RedaccióActualitzat

Sorpresa a Inglewood, a Los Angeles, a Califòrnia, durant el concert de la gira "Motomami" de Rosalía d'aquest divendres.

La catalana es va veure sorpresa per la seva parella, el també cantant d'estil urbà Rauw Alejandro, que va pujar a l'escenari per ballar amb ella un dels èxits del moment, la cançó "Despechá".

Aquest és el moment:

Rauw Alejandro ha assistit en altres ocasions a concerts de Rosalía. El cantant porto-riqueny, de 29 anys, és també un dels grans protagonistes de l'escena musical urbana, en part gràcies a l'èxit del tema "Te felicito", que interpreta al costat de Shakira.

Gira fins al 18 de desembre

La gira "Motomami" encara té previstos quatre concerts als Estats Units. Rosalía tornarà després cap a Europa, on farà concerts a Portugal, Alemanya, Bèlgica, els Països Baixos i el Regne Unit. Tancarà la gira mundial a París el 18 de desembre.

La cantant catalana va començar la gira a Almeria i va fer dos concerts al Palau Sant Jordi de Barcelona el passat mes de juliol. Uns concerts que van fer embogir un Sant Jordi ple de "motomamis",

Amb el seu darrer disc, Rosalía ha aconseguit nou nominacions als Grammy Llatins.

La cantant catalana optarà, entre d'altres, als premis al millor àlbum per "Motomami" i a la millor gravació per "La fama".

Els premis de la música llatina s'entregaran a Las Vegas el 17 de novembre.

 

ARXIVAT A:
MúsicaRosalía
Anar al contingut