Aquí, fent l'examen de selectivitat
Alumnes examinant-se per la selectivitat

Queixes per l'examen de matemàtiques de la selectivitat 2024: "S'han passat 40 pobles"

Diversos alumnes lamenten a través de les xarxes la dificultat de la prova i un professor diu que la sortida de l'examen ha estat un "drama"

RedaccióActualitzat

Milers d'alumnes s'han examinat aquest dimecres de les matèries de ciències naturals, anàlisi musical, llengua i cultura llatines i matemàtiques de la selectivitat 2024. Aquesta última prova ha resultat especialment difícil per a alguns alumnes, que han compartit les seves queixes a les xarxes socials.

Comentaris com "No ho comento", "Increïble", "La meitat en blanc i l'altra meitat malament", "Terrible" o "Què ha estat aquest examen?" s'han multiplicat a les plataformes.

Un compte d'"X" que s'identifica com a professor de secundària ha descrit la sortida de l'examen com un "drama".

Precisament, un usuari contestava aquesta publicació assegurant que "s'han passat 40 pobles" amb la prova. "Em diuen que estic fent un examen de quart d'enginyeria matemàtica i m'ho crec", ironitzava una altra estudiant.


La prova de Matemàtiques ha inclòs qüestions sobre màxims i mínims i zones de creixement i de decreixement, calcular equacions de rectes tangents, resoldre sistemes d'equacions, calcular coordenades i superfícies de terrenys i qüestions de probabilitat.

Aquí pots consultar tots els exàmens i les correccions a mesura que es vagin publicant.

ARXIVAT A:
Educació Selectivitat
Anar al contingut