Mestres i professors lamenten que el nou calendari escolar els deixa sense temps per preparar el curs (CCMA)

Queixes del professorat que ha de preparar el curs a correcuita: "Ens falta temps"

Mestres i professors lamenten que tindran el temps molt just per fer les reunions de coordinació necessàries per engegar el curs

Els mestres tornen al setembre a la feina amb els dies comptats per tenir-ho tot a punt abans que arribin els alumnes, dilluns a primària i dimecres a secundària.

L'arrencada serà més calmada del previst per l'acord entre el Departament i sindicats, que evitarà els dos dies previstos de vaga per a aquest setembre.

Però les plantilles es queixen igualment que han de preparar l'inici amb precipitació per l'avançament del calendari. Tot i que van treballar part del juliol, els docents consideren que, amb el calendari avançat, els ha faltat temps.

Mentre preparen els projectes que volen començar la setmana que ve, ja no els queda temps per encabir-hi les hores de coordinació. I això, expliquen, fa més complicat avançar en els projectes de centre.

En alguns casos, a més a més, hi ha molts professors nous, com és el cas d'aquells centres que tot just s'estan posant en marxa.

Per avançar la feina hi ha escoles i instituts que van fer les tasques logístiques entre el juny i el juliol, i confien poder acabar el que quedi pendent aprofitant les tardes de setembre. Però, tot i això, remarquen que els ha faltat temps.

De tot plegat n'han parlat a TV3 els equips de l'Institut Vilafranca 2 i de l'Escola Ignasi Peraire, de Mollerussa:

 

 

ARXIVAT A:
Educació
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut