Imatge de la policia a la zona dels fets
La policia ha acordonat la zona del tiroteig (Reuters)

Quatre morts i desenes de ferits en un tiroteig a Alabama

L'atac ha tingut lloc a les 11 de la nit en una zona d'oci propera a un campus universitari de la ciutat de Birmingham

RedaccióActualitzat

Un tiroteig massiu ha provocat quatre morts i una desena de ferits aquest dissabte a la nit a Birmingham, a l'estat nord-americà d'Alabama. L'atac ha tingut lloc a les 11 de la nit, hora local, a Five Points South, una zona d'oci propera a un campus universitari.

Les ambulàncies i les forces de seguretat han atès les víctimes:

 

La policia de Birmingham creu que "diversos atacants han disparat contra un grup de persones" que eren "a l'aire lliure, a la vorera o pels carrers". De moment no hi ha cap sospitós detingut i les forces de seguretat miren d'esclarir si els agressors s'han acostat a les víctimes o han disparat des d'un vehicle.

La policia ha confirmat el tiroteig per mitjà d'una publicació a les xarxes socials, en què apunten que l'atac "pot haver provocar diverses víctimes".

Tres persones, dos homes i una dona, han mort al lloc dels fets, mentre que una quarta víctima ha mort en un hospital de la zona. Segons la policia de la ciutat, hi ha desenes de ferits, "quatre, amb lesions greus, i la resta amb ferides de diversa gravetat".

Els cossos policials treballen en la investigació dels fets i ja han demanat als negocis de la zona que els proporcionin les imatges de les seves càmeres de seguretat.

ARXIVAT A:
Estats Units
Anar al contingut