Estudiants en una aula de la Facultat de Comunicació Blanquerna-Ramon Llull (ACN)

Quarta denúncia contra el professor de Blanquerna apartat per assetjament sexual

El van apartar temporalment de la docència per primera vegada al setembre, quan van rebre la primera denúncia, i la setmana passada el van tornar a apartar

RedaccióActualitzat

La Universitat Ramon Llull ha rebut una quarta denúncia per assetjament sexual contra el professor que va ser apartat dimecres passat.

La denúncia, segons ha avançat l'Agència Catalana de Notícies i ha confirmat TV3, s'ha rebut aquest dilluns, després que la facultat l'apartés per segona vegada la setmana passada.


Apartat per primer cop el setembre per la primera denúncia

Xavier Sastre, professor de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, ja va complir una sanció després de ser denunciat per assetjament sexual el setembre de l'any passat. 

En considerar que hi ha proves suficients per iniciar una investigació al respecte, la comissió encarregada de la instrucció ha incorporat les tres noves denúncies a la causa oberta la setmana passada.

Dues alumnes d'aquest professor que no són denunciants van explicar a TV3 que els havia enviat correus de matinada amb missatges íntims i que a una d'elles li va preguntar per telèfon si era verge.

Alumnes a l'exterior de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna
Estudiants a l'exterior de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, al Raval de Barcelona

Blanquerna crearà punts liles físics i virtuals

La facultat ha anunciat que crearà un punt lila físic i també un de digital per informar i sensibilitzar sobre les agressions i el ciberassetjament i on es donaran a conèixer les mesures de prevenció adoptades.

El punt lila inclourà el contacte de les persones responsables del servei i es garantirà la confidencialitat de les preguntes, denúncies o qualsevol demanda d'informació que rebin per part dels estudiants afectats.

Envia un correu electrònic a bustiadenuncia@tv3.cat

 

ARXIVAT A:
Assetjament sexual Universitat
Anar al contingut