Quart detingut per la violació en grup al barri del Poblenou de Barcelona
Imatge del solar on van tenir lloc els fets

Quart detingut per la violació en grup al barri del Poblenou de Barcelona

El jutge va ordenar la llibertat provisional per als tres primers detinguts

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut una quarta persona per la violació en grup d'una dona el cap de setmana del 13 i 14 de juliol al barri del Poblenou de Barcelona. Ho han confirmat els Mossos aquest matí.

Fins ara se sabia que havien detingut dos homes i una dona a qui el jutge va deixar en llibertat després de prendre'ls declaració a l'espera d'unes proves d'ADN.

 

La víctima va aparèixer dimarts al districte de Sant Martí completament desorientada i demanant ajuda. Assegura que la van retenir durant un parell de dies i que la van violar.

Els Mossos van detenir en un primer moment tres persones: dos homes, que estan acusats dels delictes d'agressió sexual i detenció il·legal, i una dona, acusada de detenció il·legal i de lesions lleus. El jutge en va ordenar la llibertat provisional per a tots tres. Els ha retirat el passaport i hauran de comparèixer un cop per setmana.

Els fets haurien passat en un solar on viuen persones acampades. La víctima va identificar els acusats a les fotografies que li van ensenyar els Mossos d'Esquadra.

La policia busca una cinquena persona que estaria implicada en la violació.

ARXIVAT A:
Agressió sexualViolència masclista
Anar al contingut