Juanjo Puigcorbé (EFE)
Juanjo Puigcorbé (EFE)
Barcelona

Puigcorbé dimiteix de regidor d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona

RedaccióActualitzat

El pas de l'actor Juanjo Piugcorbé per la política municipal ha durat tres anys. El 2015 va ser elegit com a regidor d'Esquerra a l'Ajuntament de Barcelona i ara plega. Assegura que ho fa "per motius personals" i afegeix que ha estat "un honor" servir la ciutat i el país

Puigcorbé ha presentat la dimissió com a regidor i com a diputat delegat de Cultura de la Diputació. Ho ha fet a través d'una carta al Grup Municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) en què agraeix el suport i la col·laboració de totes les persones amb les quals ha treballat durant els darrers tres anys.

 

 

L'actor afirma que plega "per motius personals" i afegeix que ha estat "una satisfacció i un honor" servir la ciutat i el país "treballant intensament per la cultura".

Puigcorbé afegeix a la carta que confia que la feina feta haurà contribuït "ni que sigui modestament" a millorar i dinamitzar el món de la cultura.

El grup municipal d'ERC ha explicat que comunicaran "en breu" la persona que substitueix Puigcorbé al consistori barceloní i a la Diputació.

ARXIVAT A:
ERC
Anar al contingut