Imatge difosa al seu compte d'Instagram (@ladygaga)

Primera imatge de Lady Gaga a la segona part de "Joker"

Els seguidors de l'artista i dels còmics de DC creuen que interpretarà el paper de Harley Quinn a "Joker: folie à deux"

Ha sortit a la llum la primera imatge de Lady Gaga a "Joker: folie à deux". L'artista americana i el director de la pel·lícula, Todd Phillips, han fet pública una foto a través d'Instagram on apareix Lady Gaga amb Joaquin Phoenix interpretant Arthur Fleck.

L'agost del 2022 es va confirmar l'aparició de Lady Gaga a la segona part de "Joker". Des d'aquell moment, els fans de l'artista i els seguidors dels còmics de DC van elaborar una teoria: interpretaria el rol de Harley Quinn.

Els rumors han anat en augment després que el director del film publiqués la imatge amb el missatge "Happy Valentine's Day", una pista que podria tractar-se d'una història d'amor.


El director, Todd Phillips, al desembre ja va publicar la primera imatge de "Joker: folie à deux" amb l'escrit "Day 1. Our boy", on Phoenix apareix estirat sense samarreta mentre l'afaiten.

 

La història d'Arthur Fleck ja va revolucionar el cinema el 2019 i, ara, els seguidors esperen ansiosos l'estrena. El film va guanyar dos Oscars, un dels quals va ser l'estatueta a millor actor per al protagonista, Joaquin Phoenix. 

El rodatge de la segona part va començar al desembre, però fins al 4 d'octubre del 2024 no es podrà veure la producció a la gran pantalla. Tot i que no ens donen gaires pistes, les especulacions apunten des de fa temps que Harley Quinn, psicòloga, intentarà curar el Joker de la seva malaltia mental i se n'enamorarà.

Coneguda sobretot per la seva faceta com a cantant, fa temps que Lady Gaga fa carrera com a actriu. Ha actuat, per exemple, a "Ha nacido una estrella" o "La casa Gucci", entre altres produccions, entre les quals hi ha també personatges sinistres. Va interpretar, per exemple, a una vampira propietària d'un hotel a Los Angeles a la cinquena temporada de "American Horror Story: Hotel".

Entre música i cinema, l'artista acumula 91 premis i 237 nominacions. Va guanyar un Oscar per la cançó "Shallow" a la pel·lícula "Ha nacido una estrella", i ha estat nominada en tres ocasions, l'última al gener com a tercera categoria de millor cançó al film "Top Gun: Maverick" amb "Hold my hand".

 

 

ARXIVAT A:
CinemaPremis Oscar
Anar al contingut