Aquesta és la primera imatge oficial de la princesa de Gal·les, quasi dos mesos després de desaparèixer de l'escena pública (Reuters)

Primera foto oficial de Kate Middleton després de la seva misteriosa operació

La instantània, feta pel príncep Guillem, va acompanyada d'un missatge d'agraïment pel suport rebut després d'una intervenció de la qual no se saben detalls i que ha suscitat especulacions sobre el seu estat de salut

RedaccióActualitzat

--Informació actualitzada en aquest enllaç--

 

Gairebé dos mesos després de desaparèixer de l'escena pública, aquest diumenge s'ha publicat la primera foto oficial de la princesa de Gal·les, Kate Middleton, que al gener va sotmetre's a cirurgia abdominal, amb una convalescència hospitalària de dues setmanes.

La imatge, feta pel príncep Guillem, mostra la princesa somrient, envoltada pels seus tres fills.

La fotografia va acompanyada d'un missatge del Dia de la Mare, que a Anglaterra se celebra aquest 10 de març, juntament amb un agraïment de la princesa pel "suport continuat" que ha rebut de la ciutadania aquests dos últims mesos:


Font de tota mena d'especulacions

L'estat de salut de Kate Middleton, de 42 anys, ha generat en els últims temps tota mena d'especulacions. Això després de volatilitzar-se de la vida reial pública des del dia de Nadal.

També ho ha incentivat el fet que no s'ha detallat quina malaltia l'ha obligat a operar-se, més enllà d'especificar-se que no és cancerosa.

Segons la casa reial, no s'espera que torni a les tasques públiques fins després de Setmana Santa


Buit de poder a la monarquia britànica

La cirurgia de la princesa de Gal·les es va produir el mateix dia que es va fer públic que el rei Carles III, de 75 anys, també entraria a l'hospital per rebre tractament per problemes de pròstata.

Durant l'estada a l'hospital del rei, el seu equip mèdic va descobrir que tenia una forma de càncer no especificada. El monarca ha hagut d'ajornar els seus compromisos públics mentre se sotmet al tractament, tot i que s'ha fotografiat fent algunes de les seves funcions com a cap d'estat. 

A hores d'ara, cap dels quatre membres principals de la família reial està operatiu al 100%. Cap d'ells està exercint plenament, ni tan sols al 50%, les seves funcions.

A banda de Carles III i Kate Middleton, la reina Camil·la, esgotada, s'ha agafat vacances; Guillem, el príncep hereu al tron, desapareix sovint, segons palau, "per motius personals".

Caterina, la figura més estimada de la reialesa 

La princesa de Gal·les és, amb molta diferència, la membre més estimada de la família reial. És la imatge a la qual els britànics, i el món, s'han acostumat els últims anys. Sempre perfecta, sempre somrient, gestionant la família, els fills i la seva pròpia imatge. Sempre representant les tradicions que els britànics respecten més.

La dona més fotografiada del món ha estat portada gairebé diària de la majoria dels diaris del Regne Unit, sobretot dels de més tirada. La seva imatge ha passat davant de la de tota la resta de la família: ha eclipsat Guillem, amb escreix; també el rei; i per descomptat, Camil·la.

 

ARXIVAT A:
Regne UnitCarles III
Anar al contingut