El diari The Sun publica un vídeo de Middleton que assegura que és d'aquest dissabte

Primer vídeo de Kate Middleton mentre es manté el silenci sobre l'enigmàtica operació

El diari britànic The Sun publica un vídeo de la princesa de Gal·les, suposadament d'aquest cap de setmana, on se la veu en aparent bona forma comprant amb el príncep Guillem

RedaccióActualitzat

Somrient, amb roba informal i caminant amb bosses de la compra al costat del príncep Guillem en una granja de Windsor. Així apareix Kate Middleton en un vídeo que, segons el mitjà britànic que el publica --The Sun--, correspon a aquest dissabte.

Són, doncs, les primeres imatges de la princesa de Gal·les després de l'operació abdominal a què es va sotmetre fa dos mesos i en un moment en què tothom sembla estar pendent del seu estat de salut. Més encara després que Middleton es va haver de disculpar per difondre una fotografia familiar que, segons va admetre, havia retocat. Això, després que les principals agències la van retirar justament perquè ho van detectar. 

Tot plegat, i sumat al fet que no se l'ha vist en públic des del dia de Nadal, ha generat teories de la conspiració que van des d'un divorci fins a un segrest o fins i tot la mort de la princesa. Ara, amb aquest vídeo, els rumors haurien de calmar-se. Que passi o no encara s'ha de veure. I possiblement dependrà també de si, com publicava aquest dilluns The Times, Middleton aviat dona explicacions.

Aquest és el vídeo, que també publica TMZ:

 

"No em va fer la sensació que amaguessin qui eren. Però no sabien ben bé com reaccionaria la gent, per les especulacions que hi ha hagut sobre el seu estat, i em va fer l'efecte que només volien anar de pressa", assegura al diari britànic Nelson Silva, autor del vídeo. "Kate Middleton semblava feliç i relaxada", afegeix.

L'oficina de la parella, el Palau de Kensington, no ha fet, per ara, cap comentari sobre el vídeo. El seu portaveu ha dit que la princesa de Gal·les s'està recuperant bé, però que no s'espera que torni a les funcions oficials fins després de Setmana Santa, el 31 de març.

La seva oficina també ha demanat als mitjans de comunicació que respectin la seva privadesa i ha dit que només proporcionaria informació quan hi hagi actualitzacions significatives. 

ARXIVAT A:
Regne Unit
Anar al contingut