Presó provisional per al detingut per la mort d'una dona al Guinardó de Barcelona

És la setena dona assassinada per violència masclista aquest any a Catalunya, un any en el qual també han estat assassinats cinc menors

RedaccióActualitzat

Presó provisional, comunicada i sense fiança per a l'home acusat de matar la dona que hauria precipitat d'un balcó d'un cinquè pis al barri del Guinardó del districte d'Horta de la ciutat de Barcelona.

Els fets van tenir lloc la matinada de diumenge a dilluns. Quan els Mossos d'Esquadra van detenir el sospitós, parella de la víctima, no descartaven cap hipòtesi, tampoc el feminicidi

És la setena dona assassinada per violència masclista aquest any a Catalunya, un any en el qual també han estat assassinats cinc menors, d'aquí que el Departament de Feminicidis parli de dotze víctimes per violència masclista aquest any.  

El jutjat de violència sobre la dona número 4 de Barcelona, ​​en funcions de guàrdia, ha comunicat l'ordre després d'haver acabat les diligències de la causa, segons ha explicat aquest dimecres el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) en un comunicat i a través de les xarxes socials:

Tal com ha comunicat el TSJC, la causa queda oberta per possibles delictes d'homicidi, dos delictes de lesions a l'àmbit de la violència sobre la dona i un altre delicte de violència habitual.

Les explicacions de l'empresonat, així com el relat de familiars, veïns i testimonis, van portar a algunes organitzacions del barri a organitzar, dimecres, una manifestació que denunciava el feminicidi i reclamava un "Guinardó sense violències masclistes".

 

ARXIVAT A:
PolicialViolència masclista
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut