Presó per al presumpte violador d'una dona a tocar de les Drassanes de Barcelona
L'agressió es va cometre a tocar de les Drassanes i el Museu Marítim

Presó per al presumpte violador d'una dona a tocar de les Drassanes de Barcelona

Ada Colau ha encarregat un informe sobre les actuacions prèvies de la Guàrdia Urbana per les queixes veïnals que alertaven de la perillositat del detingut

Quim BalaguerActualitzat

El jutge ha decretat presó provisional sense fiança per al detingut per la violació de dijous al costat de les Drassanes de Barcelona. El detingut s'ha acollit aquest dimarts al seu dret a no declarar davant del jutge.

La causa està oberta per un delicte de lesions i d'agressió sexual. La víctima és una dona de 37 anys que va haver de ser ingressada en un centre hospitalari a causa de la violència de l'agressió.

Diverses associacions veïnals del Raval creuen que aquesta agressió es podia haver evitat perquè la Guàrdia Urbana ja tenia localitzat l'agressor i els veïns ja havien alertat de la seva perillositat.

De fet la policia l'havia detingut els dies 12 i 13 d'abril per diversos actes vandàlics, però el van deixar anar. L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha encarregat un informe sobre les detencions prèvies de l'agressor:

 

"Per la informació que tinc ara, la Guàrdia Urbana ha actuat amb diligència en tot moment i ha intervingut sempre que ha estat requerida. Igualment he demanat un informe per conèixer els detalls i saber exactament quines han estat les actuacions prèvies."

 

El presumpte violador, de 32 anys, va ser detingut dissabte al migdia.

ARXIVAT A:
Agressió sexualViolència masclista
Anar al contingut