Una de les bales perdudes en el tiroteig de Salou que va impactar en un dels edificis propers (ACN/Mar Rovira)
Una de les bales perdudes en el tiroteig de Salou que va impactar en un dels edificis propers (ACN/Mar Rovira)
Tarragona

Presó per al detingut en el tiroteig de Salou, on van morir dues persones

L'home ha passat a disposició judicial a Tarragona enmig de fortes mesures de seguretat, que incloïen la vigilància amb un helicòpter

El jutjat d'instrucció número 6 de Tarragona, en funcions de guàrdia, ha acordat enviar a presó provisional comunicada i sense fiança el detingut pel tiroteig en ple carrer la nit de dimecres a Salou, on van morir dues persones.

El detingut, de 24 anys, té una causa oberta per dos delictes d'assassinat, un de dipòsit d'armes i municions de guerra, un de robatori i ús de vehicle i un de falsedat en document oficial.

L'home ha passat a disposició judicial enmig de fortes mesures de seguretat i d'un ampli dispositiu policial a l'interior i l'exterior de l'edifici judicial, incloent-hi des de l'aire amb un helicòpter dels Mossos.

Dos pistolers van aconseguir fugir a peu

El tiroteig es va produir a dos quarts d'onze de la nit quan tres persones que anaven encaputxades van baixar d'un vehicle amb matrícula de Marsella i van disparar nombrosos trets contra els dos ocupants d'un altre vehicle. Una de les víctimes va morir a l'instant i l'altre va resultar ferit molt greu i va morir l'endemà a l'hospital.

Els autors del tiroteig van fugir en cotxe. Els Mossos van interceptar el vehicle mitja hora més tard a l'àrea de servei del Mèdol a l'autopista AP-7, a l'altura de Tarragona. En van poder detenir el conductor, l'home de 24 anys que ara ingressarà a la presó. Altres dos pistolers van aconseguir fugir a peu i la policia encara els busca.

Els Mossos van interceptar el vehicle on viatjaven els tres pistolers a un àrea de servei de l'AP-7 i en van poder detenir el conductor
Els Mossos van interceptar el vehicle on viatjaven els tres pistolers en una àrea de servei de l'AP-7 i van poder detenir el conductor (CCMA)

A dins el vehicle del detingut, els Mossos d'Esquadra hi van trobar dues granades, armes curtes i un fusell AK47, que és el que haurien fet servir per disparar contra les dues víctimes.

Pel modus operandi, la principal hipòtesi amb què treballa la policia és que darrere del doble crim hi ha un conflicte entre dues bandes del crim organitzat franceses vinculades al narcotràfic.

 

ARXIVAT A:
JudicialPolicial
Anar al contingut