Podem Saragossa tuiteja una llista de possibles ministres d'un govern PSOE-Podem-IU

Els responsables del compte han esborrat el tuit poc després dient que havia estat un "malentès"

RedaccióActualitzat

Podem Saragossa ha publicat aquest dilluns un gràfic al seu compte de Twitter amb la llista d'un hipotètic govern PSOE-Podem-IU. El text del tuit donava a entendre que podia ser una proposta oficial de la formació, però poc després ho han esborrat i n'han publicat un altre dient que havia estat un malentès:

 

Eliminado el tuit sobre carteras ministeriales para evitar confusiones: no era en ningún caso una propuesta oficial del partido. #RdpPodemos

— Podemos Zaragoza (@PodemosZaragoza) 1 febrer, 2016

 

En la llista es destaca Pedro Sánchez i Pablo Iglesias com a president i vicepresident, i entre altres, se situa Alberto Garzón, líder d'IU, com a ministre "d'Economia, Hisenda i Competitivitat"; el líder d'En Comú Podem, Xavier Domènech, com a "ministre de Plurinacionalitat"; el general retirat Julio Rodríguez Fernández, ara a les llistes de Podem, com a ministre de Defensa, i el segon de la formació, Íñigo Errejón, com a ministre de l'Interior.

El tuit el van publicar mentre Pablo Iglesias estava explicant en roda de premsa l'audiència amb Felip VI. La intenció dels responsables de xarxes socials de Podem Saragossa era, segons han dit, donar un missatge de "mà estesa" al PSOE per formar govern, i han assegurat que la llista de ministres no l'havien elaborat ells, sinó que era una imatge que ja circulava prèviament per les xarxes socials.

L'aspecte de la imatge correspon, efectivament, al que podria haver fet algun aficionat, més com a broma que no pas com a imatge oficial, amb un encapçalament titulat "Govern d'Espanya", i un peu amb el logotip i l'adreça de La Moncloa.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut