Pharrell Williams en el videoclip de "Happy"

Pharrell Williams retreu a Trump l'ús de "Happy" després de l'atemptat a una sinagoga

La polèmica arriba després que Trump utilitzés la cançó en un acte celebrat després del tiroteig que va acabar amb la mort d'onze persones en una sinagoga a Pittsburgh
Redacció Actualitzat
TEMA:
Trump

El cantant americà Pharrell Williams, conegut pel seu single "Happy", té la intenció de denunciar el president dels Estats Units, Donald Trump, per utilitzar la seva cançó en un míting.

La denúncia arriba perquè Trump va fer sonar la cançó en l'acte celebrat després del tiroteig que va acabar amb la vida d'onze persones en una sinagoga de Pittsburgh, a Pennsilvània.

Segons mitjans de comunicació locals, l'advocat de l'artista hauria enviat una carta a Trump on expressa el seu malestar perquè el president posés "Happy" en un míting on no hi havia res "feliç" a commemorar:

"El dia de l'assassinat d'onze persones a mans d'un 'nacionalista' boig, vas utilitzar la cançó 'Happy' en un esdeveniment polític a Indiana. No hi havia res feliç sobre la tragèdia succeïda al nostre país i no es va concedir cap permís per a l'ús d'aquesta cançó amb aquest propòsit."

Trump hauria vulnerat els drets d'autor

L'advocat del cantant ha afegit que l'ús de "Happy" comporta una "vulneració dels drets d'autor i marca registrada", ja que en cap moment es va demanar autorització a Williams. A més, afegeix que tampoc "se li ha atorgat, ni se li concedirà mai" la utilització de les seves cançons perquè les difongui públicament.

Altres grups de música com The Rolling Stones, Queen o la cantant Adele també haurien demanat al president dels EUA que deixi d'utilitzar les seves cançons en mítings polítics, des que Trump va iniciar la campanya electoral l'any 2016.

ARXIVAT A:
Trump Música Estats Units
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut