L'actor i director Pep Tosar (Pau Cortina/ACN)

Pep Tosar dirigirà la nova etapa del Teatre del Raval

L'actor, dramaturg, director i productor teatral feia temps que buscava un espai per desenvolupar un projecte propi conjuntament amb Evelyn Arévalo
Redacció Actualitzat
TEMA:
Teatre

Aquest dimarts, Empar López, directora artística del Teatre del Raval fins aquest juliol, anunciava que l'equipament abaixava el teló davant la impossibilitat de captar ajuts institucionals per continuar promovent-hi la creació d'espectacles de petit format com en els últims 17 anys.

Concretament, el juliol l'empresa va saber que deixaria de percebre la subvenció triennal de la Generalitat que havia obtingut fins al 2023, fet pel qual van considerar que era el moment de posar el punt final a anys de lluita per tirar endavant. 

Sense dir quin projecte donaria continuïtat a la sala, López ja apuntava que "s'hi continuaria fent teatre". I aquest dimecres el diari Ara ha avançat que el relleu arribarà de la mà de l'actor, dramaturg, director i productor Pep Tosar, que formarà tàndem a la direcció amb Evelyn Arévalo.

D'origen mallorquí, Tosar acredita una dilatada trajectòria en el món de l'escena i també l'experiència d'haver gestionat, conjuntament amb Arévalo, el Círcol Maldà entre el 2008 i el 2013.
 

Un teatre on desenvolupar un projecte propi

De l'etapa en què van gestionar la sala del carrer del Pi de Barcelona els va quedar la idea de trobar un teatre on desenvolupar un projecte propi. En saber que la sala del carrer Sant Antoni Abat quedava lliure van decidir optar al traspàs de la gestió.   

Tosar i Arévalo, acostumats a treballar junts en la producció d'espectacles, no s'esperaven que la notícia del seu aterratge al Teatre del Raval veiés tan de pressa la llum pública. Per aquest motiu, encara no han tingut temps de bastir una presentació amb tots els ets i uts.

A hores d'ara, doncs, la data d'estrena de la nova etapa també és una incògnita, ja que està previst que s'hi facin obres de certa envergadura per poder acollir els muntatges que Tosar i Arévalo tenen al cap.

ARXIVAT A:
Teatre
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut