Circulació densa a l'autopista AP-7 (ACN/Arxiu)
Barcelona

EN DIRECTE | Operació sortida pel pont de la Mercè amb cues a les rondes i un ull posat al cel

S'espera que 460.000 vehicles sortiran de l'àrea metropolitana de Barcelona pel pont de la Mercè fins dimarts, i es demana prudència per la pluja

RedaccióActualitzat

Les primeres hores de l'operació sortida de l'àrea metropolitana de Barcelona pel pont de la Mercè han estat protagonitzades fins ara per petits accidents que han fet tallar carrils a vies com la C-17, la C-58 i la ronda de Dalt.

A mitja tarda aquestes incidències ja havien estat normalitzades, però cap a les 18.00 s'ha produït un accident a l'AP-7 a Mont-roig del Camp en sentit nord. La topada ha deixat un carril tallat que ha provocat retencions en tots dos sentits per l'efecte badoc. El carril ha quedat reobert cap a les 18.50.

Cap a les 18.45, també a l'AP-7, l'avaria d'un cotxe ha fet tallar un carril a Martorell en sentit sud i ha provocat 4 km de cues. La via ha quedat normalitzada mitja hora després.

Més tard, a les 20.10, una altra avaria a l'AP-7 ha obligat a tallar un carril en sentit sud i ha provocat 3 km de retencions entre Llinars i la Roca del Vallès.

A l'àrea metropolitana, la ronda Litoral és la via que ha acumulat més congestions: ha arribat a tenir 15 quilòmetres de cua, pràcticament en tota la llargada de la via en sentit Trinitat. La causa ha estat un accident que hi ha hagut a la C-58, al nus de la Trinitat. 

També a la ronda de Dalt hi ha hagut circulació amb congestió al llarg de 9,5 quilòmetres en sentit nord. Cap a les sis de la tarda registrava sis quilòmetres de retencions.

També s'han produït congestions a la C-58 a l'altura de Montcada i Reixac i a l'AP-7 al Vallès en sentit nord.

Pots en directe l'estat del trànsit aquí:


460.000 vehicles, alguns cap a l'interior

El Servei Català de Trànsit preveu que 460.000 vehicles surtin de l'àrea metropolitana de Barcelona entre aquest divendres a la tarda i dimarts.

Per primera vegada després de les vacances, s'espera que una part important d'aquests vehicles es dirigeixin també cap a l'interior, coincidint amb l'inici de la temporada de bolets i del turisme de muntanya.

Trànsit ha fet una crida a la responsabilitat en cas de pluja intensa, especialment als conductors de camions.

ARXIVAT A:
TrànsitMobilitat
Anar al contingut