Circulació densa a l'autopista AP-7 (ACN/Arxiu)

Operació sortida pel pont de la Mercè amb cues a les rondes i un ull posat al cel

S'espera que 460.000 vehicles sortiran de l'àrea metropolitana de Barcelona pel pont de la Mercè fins dimarts, i es demana prudència per la pluja
Redacció Actualitzat
TEMA:
Trànsit

Les primeres hores de l'operació sortida de l'àrea metropolitana de Barcelona pel pont de la Mercè han estat protagonitzades fins ara per petits accidents que han fet tallar carrils a vies com la C-17, la C-58 i la ronda de Dalt.

A mitja tarda aquestes incidències ja havien estat normalitzades, però cap a les 18.00 s'ha produït un accident a l'AP-7 a Mont-roig del Camp en sentit nord. La topada ha deixat un carril tallat que ha provocat retencions en tots dos sentits per l'efecte badoc. El carril ha quedat reobert cap a les 18.50.

Cap a les 18.45, també a l'AP-7, l'avaria d'un cotxe ha fet tallar un carril a Martorell en sentit sud i ha provocat 4 km de cues. La via ha quedat normalitzada mitja hora després.

Més tard, a les 20.10, una altra avaria a l'AP-7 ha obligat a tallar un carril en sentit sud i ha provocat 3 km de retencions entre Llinars i la Roca del Vallès. En aquest cas, la incidència s'ha resolt a les 20.35.

A l'àrea metropolitana, la ronda Litoral és la via que ha acumulat més congestions: ha arribat a tenir 15 quilòmetres de cua, pràcticament en tota la llargada de la via en sentit Trinitat. La causa ha estat un accident que hi ha hagut a la C-58, al nus de la Trinitat. 

També a la ronda de Dalt hi ha hagut circulació amb congestió al llarg de 9,5 quilòmetres en sentit nord. Cap a les sis de la tarda registrava sis quilòmetres de retencions.

També s'han produït congestions a la C-58 a l'altura de Montcada i Reixac i a l'AP-7 al Vallès en sentit nord.

Pots en directe l'estat del trànsit aquí:


460.000 vehicles, alguns cap a l'interior

El Servei Català de Trànsit preveu que 460.000 vehicles surtin de l'àrea metropolitana de Barcelona entre aquest divendres a la tarda i dimarts.

Per primera vegada després de les vacances, s'espera que una part important d'aquests vehicles es dirigeixin també cap a l'interior, coincidint amb l'inici de la temporada de bolets i del turisme de muntanya.

Trànsit ha fet una crida a la responsabilitat en cas de pluja intensa, especialment als conductors de camions.

ARXIVAT A:
Trànsit Mobilitat
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut