L'operació policial s'ha engegat arran de la identificació dels presumptes autors de la mort i ocultació del cadàver trobat a les Planes (3Cat)

Quatre detinguts per la mort d'un home i ocultació del cos a les Planes

L'operació continua en marxa i no es descarten més detencions de les que s'han fet fins ara durant els escorcolls a tres domicilis de les Planes, Aiguafreda i Sant Celoni

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre persones en el marc de l'operació policial engegada des de primera hora, relacionada amb la mort violenta d'un home desaparegut l'any passat i del qual es va trobar el cadàver fa un mes a les Planes, entre Sant Cugat i Barcelona, segons ha informat la policia.

Les investigacions del cas van poder identificar els presumptes autors de la mort i ocultació del cadàver, que estarien relacionats amb el tràfic de drogues. Les detencions s'han fet durant els escorcolls a tres domicilis de les Planes, Aiguafreda i Sant Celoni.

L'operació continua en marxa i no es descarta que hi hagi més detencions, segons indiquen fonts policials.

Participen en l'operació 75 efectius dels Mossos de diverses unitats: DIC, la d'Investigació, GEI, ARRO, Brimo, de seguretat ciutadana, la policia científica i la Unitat Canina i de drons.

Els agents han utilitzat els gossos de la unitat canina per fer els escorcolls (3Cat)

La Unitat Central de Persones Desaparegudes (UCPD), que investiga el cas, s'ocupa de les desaparicions que es deriven d'homicidis amb ocultació de cadàver en l'àmbit criminal com el crim organitzat o la violència de gènere. 

Entre els últims casos que ha investigat aquesta unitat, hi ha la desaparició d'un home a Vic el gener d'aquest any, del qual es va confirmar la troballa de part del cos a Badalona, mesos després, i va acabar amb la mort en un incendi del presumpte autor del crim.  

 

ARXIVAT A:
PolicialDroguesMossos d'Esquadra
Anar al contingut