Desplegament policial contra una organització de tràfic de cocaïna, aquest dimecres a Barcelona (3Cat)

37 detinguts en una operació contra el tràfic de cocaïna a Barcelona, Vacarisses i Riells i Viabrea

Hi ha hagut una vintena d'escorcolls en un operatiu amb 250 agents de Mossos, Vigilància Duanera i suport de mitjans aeris

RedaccióActualitzat

Almenys 37 persones han estat detingudes aquest dimecres en una operació policial a Barcelona i altres localitats catalanes, a primera hora del matí, contra una organització acusada de tràfic de drogues, sobretot de cocaïna.

L'operació --encara en marxa a la tarda-- l'han dut a terme uns 250 agents dels Mossos d'Esquadra i de Vigilància Duanera amb suport de mitjans aeris, en una investigació dirigida pel jutjat 24 de Barcelona.

En l'operació s'han fet una vintena d'escorcolls sobretot a Barcelona, però també n'hi ha hagut dos a Riells i Viabrea (Selva) i un altre a Vacarisses (Vallès Occidental), en els quals s'han arrestat els membres de l'organització.


En un dels domicilis escorcollats a Barcelona, al carrer Provença, els agents han detingut una dona i se l'han enduta emmanillada poc després de les 10 del matí. Els Mossos han fet més entrades al barri de la Barceloneta.

Una dona detinguda en un domicili en l'operació contra el tràfic de cocaïna, aquest dimecres al carrer Provença de Barcelona (3Cat)

En l'operatiu, els agents han intervingut la droga, però també armes i diners. Els Mossos no descarten més detencions.

ARXIVAT A:
PolicialNarcotràfic
Anar al contingut