Oasis torna després de gairebé 15 anys amb una gira al Regne Unit i Irlanda

La banda anuncia 14 concerts l'estiu que ve, coincidint amb el 30è aniversari de la publicació del disc "(What's the story) Morning glory?"

RedaccióActualitzat

"This is happening" --"Està passant"--: Oasis torna als escenaris, amb una gira al Regne Unit i Irlanda l'estiu que ve. Així ho han anunciat els germans Liam i Noel Gallagher a les seves xarxes, amb un missatge en què anuncien les dates dels 14 concerts.

Confirmen així els rumors que apuntaven al retorn de la banda gairebé quinze anys després de la seva separació, el 2009. Uns rumors que encara havien pres més força quan la mateixa banda, i els Gallagher, anunciaven una notícia important per a aquest dimarts a les 9 del matí. 


Quins concerts faran?

Aquest és el llistat de concerts d'Oasis programats per a l'estiu del 2025:

  • Cardiff Principality Stadium - 4/5 de juliol
  • Manchester Heaton Park - 11/12/16/19/20 de juliol
  • Estadi de Wembley de Londres: 25/26/30 de juliol i 2/3 d'agost
  • Edinburgh Scottish Gas Murrayfield Stadium - 8/9/12 d'agost
  • Dublin Croke Park - 16/17 d'agost

 
Les entrades sortiran a la venda aquest dissabte, 31 d'agost, a les 10 del matí --hora catalana--. En el cas del concert de Dublín, una hora abans.


L'anunci de la gira coincideix amb el 30è aniversari d'Oasis, que celebren amb una reedició de luxe del seu primer disc, "Definitely maybe", publicat el 29 d'agost del 1994 i que va esdevenir el debut més exitós de la història de la música anglesa. 

L'any següent, veia a la llum "(What's the story) Morning glory?", que encara els va catapultar més a la fama mundial, amb més de 22 milions de còpies venudes a tot el món. Per tant, la gira de retorn es farà just 30 anys després.

No sabem si Liam i Noel Gallagher s'han reconciliat --la seva mala relació va portar a la separació del grup l'estiu del 2011-- o han pactat una treva, però almenys es veuen capaços de compartir un altre cop escenari i complaure el desig dels milions de fans de la que ha estat i és una de les bandes més importants de la música britànica.

 

ARXIVAT A:
MúsicaRegne Unit
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut