Un mural dels Oasis, amb les cares dels germans Noel i Liam Gallagher, en un carrer de Burnage, a l'àrea de Manchester

Oasis alerta contra la revenda després d'un matí de caos: "Les entrades seran cancel·lades"

L'allau de fans ha col·lapsat les plataformes oficials de venda, i ja hi ha webs on s'anuncien tiquets per més de 6.000 lliures, uns 7.080 euros

Com era de preveure, la gran expectació pel retorn dels Oasis ha generat cues virtuals interminables aquest dissabte al matí, quan han sortit les entrades per als 17 concerts que faran al Regne Unit i Irlanda entre el juliol i l'agost del 2025.

En total, s'han posat a la venda 1,4 milions de tiquets, però una demanda molt per sobre ha col·lapsat els webs oficials, i la banda de britpop ja ha alertat contra la revenda.

La guerra de preus va començar divendres amb la prevenda, quan algunes de les primeres entrades venudes van aparèixer, pocs minuts més tard, en altres portals amb anuncis per sobre de les 6.000 lliures (uns 7.080 euros). Als webs oficials valen entre 73 i 506 lliures (de 86 a 600 euros, aproximadament).

Una situació que s'ha repetit aquest matí, després que el gruix de les entrades es posés a disposició de la resta del públic a través de les plataformes oficials de Ticketmaster, Gigs and Tours i See Tickets a partir de les 10.00, hora catalana.

Cada persona en podia comprar fins a quatre, però l'allau de sol·licituds ha fet que molts ni tan sols poguessin accedir a l'espai de venda. Els que sí que hi han pogut entrar, abans han hagut de superar una cua virtual que ha arribat a acumular desenes de milers d'usuaris.

Avís contra la revenda

Davant del caos generat entre els fans que volien aconseguir la seva entrada, els Oasis han llançat un comunicat per informar que només autoritzen la revenda pel mateix preu de compra i a través dels portals oficials de Ticketmaster i Twickets.

En cas contrari, alerten que les entrades revenudes sense respectar els termes i condicions "seran cancel·lades pels promotors". També han assenyalat el risc d'estafa.


Després de 15 anys separats per una enemistat que semblava insalvable, els germans Noel i Liam Gallagher han sorprès els seus seguidors aquesta setmana amb l'anunci del retorn als escenaris.

La gira "Oasis Live 2025" començarà el 4 de juliol a Cardiff, i en les setmanes següents farà un recorregut per Manchester, Londres, Edimburg i Dublín, amb la possibilitat --apuntaven ells mateixos en un comunicat-- que finalment facin més concerts en "altres continents".

ARXIVAT A:
MúsicaRegne UnitIrlanda
Anar al contingut