Una noia somriu mirant el mòbil (iStock/PeopleImages)

Nova temporada de "House" al Clínic o un musical a la UB, entre les innocentades d'enguany

Fem un repàs d'algunes de les bromes del Dia dels Sants Innocents més originals

Actualitzat

Des del canvi de nom d'algun carrer, fins a musicals sobre universitats o troballes impossibles. Usuaris de les xarxes socials, mitjans de comunicació i institucions s'han sumat a la tradició de fer tota mena de bromes aprofitant el Dia dels Sants Innocents.

Us deixem una selecció d'algunes de les innocentades que han omplert les xarxes aquest 28 de desembre.


Patates fregides precolombines o un musical sobre la UB

Segurament, algunes universitats han fet dubtar més d'un amb les seves publicacions d'avui. La Universitat de Barcelona, per exemple, ha anunciat així un musical dirigit per Elena Gadel i protagonitzat per la guanyadora de la primera edició d'"Eufòria", Mariona Escoda.


La Universitat Pompeu Fabra parla d'una troballa històrica i inaudita: les restes d'una patata precolombina desconeguda que a partir d'ara comercialitzarà fregida en bossa


I la Universitat Politècnica de Catalunya assegura que ha inventat una samarreta que canvia segons l'estat d'ànim de la persona que la porta. 


Reivindicacions, canvis urbans i floretes

La Cooperativa Agrícola del Prat assegura que ha creat una campanya de micromecenatge per aconseguir l'emoticona de la carxofa.


La revista Cavall Fort ha publicat una imatge del nou nom que tindrà el carrer Lepant de Barcelona, mentre que els amants de l'art romànic asseguren que, a partir d'ara, hi haurà un pantocràtor en un semàfor que assenyalarà amb el braç quan es permet el pas i quan no.


Des de les terres de Ponent, l'humorista Postureig de Lleida ha copiat el disseny de la nostra pàgina web, del 324.cat, per fer ironitzar sobre l'estació de busos de la capital del Segrià.


I l'alcalde de Girona, Lluc Salellas, ha publicat una enigmàtica frase al seu compte d'X:

La cara més divertida de les institucions

El servei de consultes lingüístiques de la Generalitat de Catalunya, l'Optimot, ha aprofitat l'avinentesa per mostrar la seva cara més amorosa. Sota el nom d'OptiMuac, el nou servei afirma que només resoldran els dubtes dels usuaris que els enviïn floretes, per tal de fer pujar l'autoestima dels seus treballadors.


Els admiradors de la mítica sèrie "House" ben segur que es desil·lusionaran quan sàpiguen que no és veritat que l'Hospital Clínic acollirà el rodatge d'una nova temporada de la sèrie inspirada en el dia a dia del centre mèdic català.

La Guàrdia Civil s'ha inventat la creació d'una nova unitat per detectar ovnis i extraterrestres:


I per acabar aquest recopilatori, us deixem el recordatori que han fet els Mossos. Perquè sí, avui és dia de mofes i innocentades, però que aquestes sempre garanteixin la nostra seguretat:

 

 

 

ARXIVAT A:
Viral Xarxes socials Cultura popular
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut