A l'estació de La Sagrera s'han regulat els accessos aquest divendres al matí

Divendres de mobilitat complicada per la vaga del metro i pels problemes a Rodalies

Redacció Actualitzat

Retards generalitzats durant tot aquest divendres a diverses línies del metro arran de la vaga que han convocat els sindicats per denunciar com TMB està gestionant la crisi de l'amiant.

De 21.35 a 23.35 s'ha fet la tercera i última aturada del metro d'aquest divendres, amb uns serveis mínims de només el 20%. Això farà reduir la freqüència de pas dels combois, que podia ser d'una hora, segons les línies.

Durant l'aturada que s'ha fet de 16 a 18 h no hi ha hagut incidències destacades, segons TMB.

 

 

Des del comitè d'empresa, Mònica Benito acusa TMB d'immobilisme:

" No hi ha cap tipus de moviment per part de la direcció de Metro i no hi ha hagut cap tipus de negociació ni d'intenció, per part de la direcció, de presentar cap proposta, no hi ha hagut cap moviment, zero."

 

Rodalies amb problemes

La mobilitat d'aquest divendres encara s'ha complicat més per l'avaria que s'ha detectat a mig matí al sistema de senyalització de Rodalies de Catalunya, al tram Clot-Badalona, cosa que ha provocat retards de fins a 30 minuts de mitjana a les línies R1 i RG1.

Els tècnics d'Adif han pogut resoldre l'avaria a les vuit del vespre, però es preveu que les afectacions i els retards s'arrosseguin fins al final del servei. 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut