Andana de l'estació de Plaça Catalunya (ACN/Albert Hernàndez)

Nou matí d'incidències a Rodalies amb retards a l'R2 Sud, l'R3, l'R4 i l'R12

Diverses incidències des de l'inici del servei han provocat retards en plena hora punta
Redacció Actualitzat
TEMA:
Renfe

Un altre matí complicat a la xarxa de Rodalies. Diverses incidències a tres línies diferents han provocat retards en plena hora punta i molts passatgers s'han queixat de manca d'informació. 

Una incidència ha afectat des de primera hora del matí els combois que circulaven per l'R3, per un problema de senyalització a la Garriga

Des de l'inici del servei i fins a dos quarts d'una del migdia, una avaria a l'estació de Manresa ha obligat a circular en via única al pas per aquesta estació. La incidència ha afectat els trens de l'R4 amb origen o destinació a Manresa i serveis de la línia R12, on els passatgers han hagut de fer transbordament fins a o des de Calaf. Els combois han recuperat progressivament la normalitat al servei. 

I una altra incidència en la maquinària de treballs de via ha obligat a circular, des de primera hora, amb via única a l'R2, entre Sitges i Vilanova. Adif ha retirat la maquinària a un quart de nou del matí i des de llavors s'hi circula amb normalitat. Aquesta incidència ha afectat trens de l'R2 sud i Regionals del corredor sud, que poca a poc han recuperat la freqüència habitual.

ARXIVAT A:
Renfe Rodalies
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut