Una avió d'Iberia (EFE/Miguel Toña)

No hi haurà vaga dels treballadors de "handling" d'Iberia durant les festes de Nadal

UGT i Comissions Obreres han decidit ajornar l'aturada dels treballadors del hàndling després que s'hagi obert un nou marc de negociació amb el govern espanyol
Actualitzat
TEMA:
Aeroports

S'ajorna, per ara, la vaga que havien convocat els treballadors de "handling" d'Iberia coincidint amb dates complicades de Nadal. CCOO i la UGT han decidit posposar la convocatòria perquè s'ha obert un marc de negociació en què el govern espanyol actuarà com a mediador. 

Les dates triades per a l'aturada eren el 29, 30 i 31 de desembre i 1, 4, 5, 6 i 7 de gener i l'origen del conflicte és la resolució del concurs d'Aena per cobrir el servei de hàndling --l'assistència a terra de les aeronaus--, en què Iberia va perdre la llicència en vuit aeroports.

Ara, segons un comunicat de la UGT, la mediació del govern espanyol allunya l'escenari d'una vaga de vuit dies que encara no havia estat convocada de manera oficial.

Segons UGT la mediació arriba després de reunions "infructuoses" amb Iberia:

 

Els dos sindicats, que han mantingut converses aquesta última setmana amb el Ministeri de Transports per intentar trobar una solució al conflicte, van pactar amb Iberia un termini, que acabava aquest dimecres, per mirar d'arribar a un acord que impedís l'aturada.

ARXIVAT A:
Aeroports
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut