Donald Trump a la sortida del debat presidencial amb Kamala Harris (REUTERS/Evelyn Hockstein)

"No hi haurà un tercer debat!": Trump s'hi oposa i nega haver perdut el duel amb Harris

El líder republicà rebutja un altre cara a cara amb la candidata demòcrata després del debat en què va mentir sobre els migrants que mengen gats i gossos

Redacció/AgènciesActualitzat

No hi haurà un tercer debat presidencial als Estats Units. Així ho ha assegurat amb contundència Donald Trump aquest dijous a la xarxa social Truth Social, després del debat amb Kamala Harris la matinada de dimecres, un duel que, per a la majoria d'observadors, va tenir la líder demòcrata com a clara guanyadora.

"Kamala s'hauria de centrar en el que hauria d'haver fet al llarg dels últims quatre anys. No hi haurà un tercer debat!"

 


Obviant el que han dit la majoria dels sondejos, Trump assegura també haver guanyat el cara a cara amb Harris, "segons les enquestes", i diu: "Quan algú que persegueix un premi el perd, les primeres paraules que li surten de la boca són que vol una revenja."


Harris vol un altre debat 

Kamala Harris, però, vol un altre debat amb Trump abans de les eleccions nord-americanes, previstes per al 5 de novembre d'aquest any. Hi ha insistit perquè ja el va demanar tot just després del cara a cara i ara ho ha fet en un míting a Carolina del Nord: "Ho devem als votants."

La cadena conservadora Fox News s'havia ofert per acollir-lo. Aleshores, Trump, no hi va tancar la porta, com ara ha fet de forma clara.  

Donald Trump es va enfrontar amb Joe Biden en un debat presidencial al juny, un cara a cara en què sí que es va imposar a l'actual president nord-americà, i el segon ha estat aquesta setmana amb Kamala Harris, amb temes com l'avortament, la immigració i els lideratges. 

Donald Trump i Kamala Harris en l'únic cara a cara abans de les eleccions (Reuters/Evelyn Hockstein)

Una qüestió que ha deixat Trump en el punt de mira ha estat la flagrant mentida sobre els migrants que mengen gats i gossos a Ohio

ARXIVAT A:
Trump Eleccions Estats UnitsKamala HarrisEleccions Estats Units 2024
Anar al contingut