El noi que vigilava la plantació de marihuana a les Borges Blanques continua desaparegut (ACN/OriolBosch)
El noi que vigilava la plantació de marihuana continua desaparegut (ACN/OriolBosch)
Les Borges Blanques

Ni rastre del desaparegut en un narcoassalt fa tres mesos: totes les hipòtesis, obertes

Els propietaris d'una plantació de marihuana a les Borges Blanques van denunciar que havien estat víctimes d'un robatori i els lladres havien matat el vigilant, però el cos no ha aparegut

Teresa Macià VilesActualitzat

A mitjans d'octubre va desaparèixer un jove de 20 anys de Barcelona que vigilava una plantació de marihuana a les Borges Blanques, a les Garrigues. Tres mesos després, els Mossos segueixen sense localitzar-lo. La policia manté obertes totes les hipòtesis.

El dia 23 d'octubre, els agents van rebre l'avís de tres propietaris de la plantació, que van anar a la comissaria de Lleida per denunciar que en un narcoassalt els lladres havien matat el vigilant. Els van dir que havien vist el cos dins de la casa, i que, a més, els havien robat les plantes.

Els agents s'hi van traslladar i van comprovar que, a la casa, hi havia sang. Però, del cadàver, ni rastre. Els pares van presentar una denúncia, i des de llavors no saben res del seu fill. 

Des de les Borges Blanques es reclama més vigilància policial per acabar amb aquest tipus de delinqüència. Segons Núria Palau, alcaldessa del municipi, el consistori té els efectius que té, però "els Mossos d'Esquadra sí que tenen més poder per donar-nos la dotació de personal en aquest aspecte". En aquest sentit, Palau ha demanat una vigilància més intensiva al municipi per detectar si hi ha plantacions de marihuana.


Recerca intensiva dels Mossos

Els primers dies després de la desaparició, els Mossos d'Esquadra hi van destinar agents de la unitat subaquàtica, que van rastrejar les sèquies de la zona. També van fer servir drons que van sobrevolar per l'entorn de la plantació. Però tot això no ha servit per trobar-lo. Només han pogut localitzar el seu cotxe als afores de Lleida. Els agents n'han recollit les empremtes dactilars.

Els Mossos van detenir els tres responsables de la plantació, que van assegurar que no tenien res a veure amb la mort i han quedat en llibertat amb càrrecs.

Tres mesos després, hi ha una pregunta en l'aire: on és el noi que vigilava la plantació de marihuana? El cas està sota secret de sumari mentre els Mossos continuen investigant aquesta estranya desaparició.

 

ARXIVAT A:
PolicialDrogues
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut