Imatge del pont del Mil·lenari des del riu Ebre (Google Street View)

Moren dos ocupants d'una moto en xocar contra un cotxe dels Mossos a Tortosa

L'accident ha passat al pont del Mil·lenari, i el cos d'una de les víctimes ha caigut al riu Ebre

RedaccióActualitzat

Dues persones han mort aquesta nit passada en un accident entre una moto i un cotxe dels Mossos d'Esquadra al pont del Mil·lenari de Tortosa. Una de les víctimes ha caigut al riu Ebre, i els Bombers de la Generalitat han activat un dispositiu per recuperar-ne el cos.

L'accident va passar abans de les 23.00 de dilluns a la C-42 al seu pas per la capital del Baix Ebre. S'hi van veure implicats un vehicle policial que es dirigia a atendre un avís, i un ciclomotor amb dos ocupants, que són les dues víctimes mortals. La primera va ser localitzada a la via, i la segona va caure al riu.

En el dispositiu de recerca hi han treballat 13 dotacions, entre les quals les embarcacions dels parcs de Tortosa i Móra d'Ebre, vehicles d'Amposta amb planxes de rescat, els submarinistes dels GRAE (Grup d'Actuacions Especials), el Grup Caní de Recerca amb gossos de venteig, i vehicles lleugers de coordinació i comandament.

L'operatiu ha pentinat una àrea de gairebé quatre quilòmetres, entre el pont del Mil·lenari i l'illa de Vinallop, la coneguda com a illa dels Bous.

Finalment, a les 2.52 de la matinada una de les embarcacions ha localitzat el cos sense vida de la víctima dins del riu, a uns 400 metres del pont des d'on hauria caigut a l'aigua, i un submarinista del GRAE ha fet una immersió per recuperar-lo.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut