Una ampolla de vidre flotant al mar
Una ampolla de vidre flotant al mar (Pexels)

Moren cinc pescadors després de beure d'una ampolla que van trobar al mar a Sri Lanka

La tripulació hauria repartit més ampolles a altres vaixells, pensant que era alcohol

Cinc dels sis tripulants d'un pesquer han mort quan navegaven per alta mar a Sri Lanka i el sisè està en estat crític, després de beure un líquid desconegut que han trobat en unes ampolles al mar.

El vaixell Devon 5 va sortir del port pesquer de Tangalle, al sud de l'illa asiàtica, i els homes van trobar flotant unes ampolles que van pensar que eren d'alcohol, segons ha informat el director general del Departament de Pesca i Recursos Aquàtics, Susantha Kahawatta.

Com que l'embarcació era a alta mar, els equips de salvament no han pogut arribar a lloc fins aquest diumenge. La tripulació havia rebut atenció d'emergència a distància, amb instruccions de primers auxilis.

Un vaixell de la marina de Sri Lanka, l'SLNS Vijayabahu, ha pogut rescatar dos supervivents, però un d'ells ha mort abans d'arribar a terra. El pesquer s'està remolcant.

El responsable del Departament de Pesca ha explicat al mitjà local Ada Derana que els pescadors havien trobat diverses ampolles flotant al mar i que n'havien repartit una part a altres vaixells de pesca. Ara se'ls intenta avisar, segons Susantha Kahawatta,

Això ha passat quan el vaixell era a unes 320 milles nàutiques de la costa de Sri Lanka, una distància de prop de 600 quilòmetres.

ARXIVAT A:
Sri Lanka
Anar al contingut