El raper Morad, durant un concert a Barcelona el juny del 2023 (Europa Press/Lorena Sopena)

Morad torna a la presó: la justícia revoca el tercer grau al raper

El cantant de l'Hospitalet està complint una condemna de 6 mesos de presó per un delicte de trànsit

RedaccióActualitzat

El raper Morad ha tornat a ingressar a la presó de Brians. El jutjat de vigilància penitenciària ha revocat el tercer grau que se li va concedir a principis de juny.

El cantant està complint des de l'abril una condemna de 6 mesos per un delicte de trànsit. Ell mateix es va presentar voluntàriament al centre penitenciari.

Morad ha perdut la condició de semillibertat, segons ha avançat El Caso, sense possibilitat d'abandonar el recinte penitenciari durant el dia i els caps de setmana. La decisió d'atorgar-li aquest règim va ser decisió del centre penitenciari, i ara s'ha anul·lat després de ser recorregut per la Fiscalia.

Concretament, la condemna és per conduir sense carnet, de manera temerària, i per haver-se intentat escapar de la policia.

Fa anys que el raper de l'Hospitalet de Llobregat arrossega problemes amb la justícia.

A finals de febrer va arribar a un acord en què va acceptar dos anys de presó pels enfrontaments amb la policia en el rodatge d'un videoclip.

A banda, té prohibit per decisió judicial, entrar al barri de la Florida, on s'ha criat i lloc habitual dels seus rodatges, per haver incitat en més d'una ocasió a desordres públics.

 

 

ARXIVAT A:
Judicial
Anar al contingut