Els fets s'han produït al carrer Joaquín Costa al voltant de les quatre de la tarda
Els fets s'han produït al carrer Joaquín Costa al voltant de les quatre de la tarda (Europa Press - David Zorrakino)

Mor una noia de 20 anys en caure-li a sobre una palmera al Raval de Barcelona

Els fets s'han produït al carrer Joaquín Costa al voltant de les quatre de la tarda

RedaccióActualitzat

Una noia ha mort aquest dijous a la tarda al carrer Joaquín Costa al barri del Raval de Barcelona en caure-li una palmera a sobre. Els fets van passar poc abans de les quatre de la tarda, quan l'arbre ha caigut i ha colpejat la víctima, d'uns 20 anys. No consta que hi hagi més ferits.

L'Ajuntament de Barcelona ha convocat aquest divendres al matí una reunió d'urgència de totes les parts implicades per esclarir les circumstàncies de l'accident.

Segons ha avançat el diari Ara, els veïns ja havien avisat l'Ajuntament de Barcelona del mal estat de la palmera el passat mes de març. 

Els Bombers obriran una investigació per aclarir les causes de l'accident mortal. El consistori ha traslladat el condol a la família de la jove i ha explicat que ha encarregat "un estudi d'urgència per aclarir les causes de l'accident".

La palmera també ha impactat en un camió dels serveis de neteja municipal BCNeta, tot i que la treballadora que era al vehicle n'ha sortit il·lesa.

S'han desplaçat fins al lloc dels fets tres dotacions de Bombers, la Guàrdia Urbana, els Mossos d'Esquadra i el Sistema d'Emergències Mèdiques.

Els fets s'han produït al carrer Joaquín Costa al voltant de les quatre de la tarda
Els fets s'han produït al carrer Joaquín Costa al voltant de les quatre de la tarda (CCMA - David Carballo)
ARXIVAT A:
PolicialGuàrdia Urbana
Anar al contingut