Mor una nena de 8 anys en l'incendi d'un bungalou en un càmping de Montblanc

Els Mossos investiguen la causa de l'incendi, que s'ha produït poc abans de les 5 de la matinada

RedaccióActualitzat

Una nena de 8 anys ha mort aquesta matinada en l'incendi d'un bungalou al càmping Montblanc Park, on la menor, de nacionalitat francesa, passava uns dies de vacances amb el seu pare i la seva germana.

Els Bombers han rebut l'avís a les 4.55 de la matinada.

Quan els Bombers han arribat a l'indret, han trobat un incendi completament desenvolupat en un dels bungalous, amb molta càrrega de foc. Els ocupants estaven sortint i, en primera instància, s'ha trobat a faltar una menor. Els Bombers han fet recerca des de fora, tractant de trobar-la, i un cop extingit l'incendi, a les 6.16 hores, quan han pogut accedir a l'interior del bungalou, els Bombers han trobat la menor sense vida.

L'incendi ha cremat completament el bungalou, ha afectat parcialment un segon bungalou i també un turisme. Fins al lloc de l'incendi s'hi han desplaçat quinze efectius i cinc dotacions: tres bombes rurals pesants i dos vehicles lleugers de coordinació i comandament. El Servei d'Emergències Mèdiques ha activat tres dotacions, a més del suport psicològic per a la família.

"Hem agafat les claus del cotxe i hem sortit del càmping"

Quan s'ha produït l'incendi, bona part dels clients s'han afanyat a sortir del càmping. Joaquín Cornejo, usuari de Montblanc Park, explica que a les 5 de la matinada s'han assabentat de l'incendi i han decidit sortir amb el cotxe:

"La meva cunyada ens ha avisat que hi havia foc. Ens hem calçat, només hem agafat els mòbils i les claus del cotxe i hem sortit del càmping. A la sortida ja hi havia un munt de cotxes, de gent que havia vist les flames i havia sortit."

Malgrat tot, l'incendi només ha afectat els bungalous contigus, de manera que la resta del càmping no s'ha hagut d'evacuar i la immensa majoria dels 3.000 turistes que hi estaven allotjats durant l'incendi no hauran de marxar.

L'alcalde de Montblanc, Oriol Pallissó, ha lamentat la pèrdua i ha agraït la intervenció diligent dels bombers: "La ràpida actuació dels equips d'emergència ha fet que no s'hagi propagat aquest foc, en una zona molt boscosa."

Els Mossos d'Esquadra, que ha desplaçat 6 patrulles a la zona de l'incendi, han iniciat una investigació per esclarir-ne les causes.

 

ARXIVAT A:
Incendis
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut