Una imatge de la zona de senderisme de Santana, a Madeira (Flick)
Una imatge de la zona de senderisme de Santana, a Madeira (Flick)

Mor una jove de nacionalitat espanyola en una esllavissada a Madeira

En l'accident també han resultat ferides lleus dues persones que, segons alguns mitjans, són membres de la família de la noia

RedaccióActualitzat

Una noia de 20 anys de nacionalitat espanyola ha mort a l'illa de Madeira en una esllavissada de terra. També han quedat ferides lleus dues persones més, que serien membres de la seva família.

L'accident ha passat al municipi de Santana, al nord de l'illa, en una ruta de senderisme. Les tres persones feien una excursió cap a una cascada situada als voltants de la localitat de Faial, segons han informat autoritats locals.

Un portaveu dels Bombers ha confirmat a la cadena RTP que no és una ruta especialment recomanada, però que s'ha fet popular per les publicacions a les xarxes socials i és cada cop més freqüentada pels turistes.

Fonts citades pel diari portuguès Publico han identificat les víctimes com a membres d'una mateixa família: pare, mare i filla. Els dos supervivents han estat traslladats a un centre de salut per rebre una primera ajuda psicològica.

El Consolat General a Madeira els ha ofert assistència. Fonts del Ministeri d'Afers Estrangers han precisat que el Consolat General a Lisboa està al corrent del que ha passat i s'ha posat a disposició dels familiars de la víctima.

L'illa portuguesa ha estat escenari d'una onada d'incendis, els últims dies, que no tenen relació amb aquest accident.

 

ARXIVAT A:
Portugal
Anar al contingut