Imatge d'arxiu de la celebració de l'acte "Bous al carrer" (Diputació de Castelló)

Mor una dona en ple acte dels "Bous al carrer" d'Ènguera, al País Valencià

L'Ajuntament ha suspès els actes festius i la Conselleria ha ajornat l'acte de constitució de la comissió de treball per elaborar el nou decret de "Bous al carrer"
Redacció

Una dona ha mort aquest diumenge en plena celebració dels "Bous al carrer" d'Énguera, a la Canal de Navarrés, al País Valencià. La vaca hauria envestit la dona, d'uns seixanta anys, quan aquesta travessava el carrer des de la barrera a la grada. El fet s'ha produït aquesta tarda, els presents han retirat la dona del recinte taurí i, segons informa Europa Press, hauria mort mentre era trasllada amb ambulància a un hospital de Xàtiva.

L'Ajuntament d'Énguera ha suspès la majoria dels actes festius previstos tant per aquest diumenge com per dilluns tot i que ha anunciat que manté el castell de focs i que serà disparat en memòria de la veïna morta.

Des de la Conselleria de Justícia i Interior han comunicat, també a Europa Press, que com a "mostra de respecte" i "en consideració" per la mort de la dona, s'ajorna l'acte de constitució de la comissió de treball que ha d'elaborar el nou decret de bous al carrer i que estava previst per aquest dilluns.

La Conselleria ha traslladat el seu condol a la família de la víctima i als veïns del municipi.  

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut