Mor un motorista en sortir de la carretera a Caldes de Montbui
Carretera C-1415b a Caldes de Montbui

Mor un motorista en sortir de la carretera a Caldes de Montbui

Amb aquest ja són 28 els motoristes morts a les carreteres catalanes aquest 2019

ACN / RedaccióActualitzat

Un motorista va morir dilluns a la nit en sortir de la carretera a la C-1415b a Caldes de Montbui, Vallès Oriental. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís a les 23.55.

L'accident es va produir al quilòmetre 1,5 de la via. La víctima és un home de 52 anys, veí de Caldes.

 

Amb aquesta ja són 91 les persones que han mort en accidents de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Es van activar tres patrulles dels Mossos, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies medicalitzades del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

És el segon motorista que perd la vida a les carreteres catalanes en poques hores. Un veí de Tarragona de 59 anys va morir aquest dilluns.

Trànsit posa el focus en els motoristes

El Servei Català de Trànsit ha iniciat una campanya intensiva aquesta setmana que posa el focus en els motoristes. A peu de carretera es vigilaran els motoristes com a infractors, però també com a possibles víctimes de conductes de risc dels conductors de la resta de vehicles.

L'acció policial també se centrarà en el control d'un bon ús del casc, de les infraccions relatives a les normes de circulació i a les condicions tècniques del vehicle.


Quatre motoristes morts més que l'any passat

Aquest any han mort 28 motoristes a les carreteres catalanes i 158 han resultat ferits greus. Són quatre motoristes morts més que en el mateix període de l'any passat.
           
Els motoristes morts en accidents de trànsit representen gairebé el 30% del total de les víctimes mortals registrades (91). Per demarcacions, a Barcelona és on més motoristes han mort, un total de 14; seguida de Girona, amb 5, i de Tarragona i Lleida, amb 5. La xifra d'usuaris de motocicletes que han patit ferides de gravetat és el mateix que el de l'any passat, 158.
         

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut