L'accident ha passat al punt quilomètric 3,4 de la TV-3141 a Riudoms, al Baix Camp

Mor un motorista de 45 anys en xocar amb un senglar a Riudoms

Amb aquesta víctima ja són 18 les persones que han mort a les carreteres catalanes des de principis d'any

Actualitzat

Un home de 45 anys, veí de Vinyols i els Arcs (Baix Camp), ha mort aquest dimecres a la nit en xocar contra un porc senglar quan circulava amb la seva motocicleta per la carretera TV-3141, a Riudoms

Per causes que s'estan investigant, el conductor del vehicle de dues rodes ha topat amb l'animal i, posteriorment, un turisme ha xocat contra la motocicleta. Els dos ocupants del turisme n'han sortit il·lesos. 

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís de l'accident poc després de les deu de la nit, i han activat set patrulles. La via ha estat tallada durant prop de tres hores, fins gairebé la una de la matinada.

Fins al lloc dels fets també s'hi han desplaçat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i un equip de suport psicològic del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Des de principis d'any han mort 18 persones en accident de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons les dades provisionals recollides pel Servei Català de Trànsit (SCT). Diumenge a la tarda un conductor va morir a la C-25 a Sallent per l'impacte d'una roda perduda per un remolc. 

 

 

 

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut