Punt quilomètric 9,5 de la C-58 on ha passat el sinistre

Mor un motorista de 28 anys en un accident a la C-58 a Badia del Vallès

Aquest any han mort 94 persones a les carreteres catalanes en accident de trànsit, 35 d'elles motoristes
Actualitzat
TEMA:
Trànsit

Un motorista de 28 anys ha mort aquest dimecres a la matinada en un accident de trànsit a la C-58 a l'altura de Badia del Vallès, al Vallès Occidental, segons ha informat el Servei Català del Trànsit.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís cap a dos quarts d'una de la matinada. Per causes que s'estan investigant, hi ha hagut un xoc entre un cotxe i una moto. El conductor, un veí de 28 anys de Sant Quirze del Vallès, ha mort. El sinistre ha passat al quilòmetre 9,5 d'aquesta via.

Amb aquesta ja són 94 les persones mortes en accident de trànsit aquest any a les carreteres catalanes, 35 de les quals han estat motoristes.


Arran del sinistre, s'han activat sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre unitats, un comandament i l'equip de suport psicològic del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

La C-58 ha quedat totalment tallada en sentit Terrassa, i posteriorment s'ha obert un carril. La circulació s'ha normalitzat quan faltaven vint minuts per a les tres de la matinada.

ARXIVAT A:
Trànsit Mobilitat Mossos d'Esquadra Seguretat
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut