Exteriors de la discoteca Gu, situada en un extrem de la platja de la Concha de Donostia (EFE)

Mor un jove de 17 anys ferit molt greu en una baralla a una discoteca de Donostia

Els fets van passar divendres a la matinada a l'exterior de la discoteca Gu, situada a prop del Nàutic donostiarra
Redacció Actualitzat

Un jove de 17 anys ha mort aquest migdia a l'hospital Donostia per les greus ferides que va rebre en una baralla a l'exterior de la discoteca Gu de la mateixa ciutat.

Els fets van passar divendres al voltant de les cinc de la matinada a la zona del Nàutic donostiarra, a l'exterior de la discoteca Gu, molt coneguda entre el públic més jove de la ciutat. Un grup de joves es van barallar i un d'ells va resultar ferit greu.

Quan els serveis d'emergència es van personar al lloc dels fets li van practicar exercicis de reanimació cardiopulmonar i, quan va ser possible, el van traslladar a l'hospital Donostia, on va ingressar en estat molt greu. També van resultar ferits lleus un germà i un amic de la víctima quan intentaven auxiliar-lo.

L'Ertzaintza va detenir set persones en el moment dels fets, tots homes d'entre 18 i 25 anys residents a la localitat d'Irun. Els detinguts declararan aquest dilluns davant el jutge que porta el cas.

El jutge havia previst interrogar aquest diumenge dos testimonis de la baralla i mirar el vídeo del moment dels fets que va enregistrar una càmera de seguretat de la zona.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut