Platja del Salatar de Roses (Ajuntament de Roses)

Tres persones moren ofegades a les platges de Roses, Tarragona i Castelló d'Empúries

Totes les morts s'han produït aquest dissabte i en totes platges hi havia bandera groga que alertava del perill per als banyistes

RedaccióActualitzat

Tres víctimes mortals aquest dissabte a les platges catalanes. La primera ha estat aquest migdia, quan un home de 55 anys ha mort ofegat a la platja del Salatar de Roses, a l'Alt Empordà. La segona ha estat la d'un home de 32 anys que s'ha ofegat aquesta tarda a la platja del Miracle de Tarragona, al Tarragonès.

Finalment, a última hora de la tarda s'ha sabut la mort d'un tercer banyista, segons ha informat Protecció Civil. Un home de 60 anys ha perdut la vida a la platja de Castelló d'Empúries.  

En els tres casos, a la platja onejava la bandera groga i hi havia servei de socorrisme, segons ha informat Protecció Civil. Des que va començar la campanya d'estiu, el 15 de juny, han mort nou persones a les platges catalanes.

Els tres homes han estat rescatats inconscients de l'aigua i els han fet maniobres de reanimació, primer per part del socorrista i després pels tècnics del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), però no els han pogut salvar.

A Roses, els serveis d'emergències del 112 han estat alertats a dos quarts d'una del migdia, i a Tarragona, el SEM ha rebut l'avís a les 16.12.


Atenció a l'estat de la mar i a les condicions físiques

Protecció Civil ha recordat que cal ser molt prudent a les platges i les piscines i ser conscient de les condicions físiques de cadascú abans de fer sobreesforços que impedeixin sortir de l'aigua.

 

 

Anar al contingut