Matamá és un petit poble al sud de Vigo, a pocs quilòmetres de la frontera amb Portugal (EFE/Salvador Sas)

Mor un home en desprendre's un braç mecànic de l'atracció Saltamontes a Vigo

Les festes del poble s'han suspès en conèixer els fets i un jutjat de Vigo n'investigarà la causa

Redacció/AgènciesActualitzat

Un home ha perdut la vida a les festes del poble de Matamá, a Vigo, després que es desprengués un dels braços mecànics de l'atracció coneguda com a Saltamontes. Segons diversos mitjans gallecs, tenia 36 anys i anava acompanyat de la seva parella, que ha sortit il·lesa de l'accident.

L'home ha quedat ferit de gravetat en quedar atrapat en un dels seients i ha mort pocs instants després, segons han informat fonts policials. Els fets s'han produït cap a les dues de la matinada d'aquest dissabte.

Testimonis presencials han explicat que l'aparell estava fent marxa enrere quan un dels braços es va trencar i va caure contra terra.

Les festes s'han suspès en conèixer els fets i els serveis d'emergències de Galícia han confirmat la mort de la víctima.

Els bombers han fet servir material d'excarceració per alliberar el cos de la víctima (EFE/Salvador Sas)

Fins a Matamá s'hi han desplaçat diversos equips d'Urxències Sanitàries de Galícia, dels Bombers de Vigo, la Policia Nacional. De la investigació per esclarir la causa dels fets se n'ha fet càrrec el Jutjat d'Instrucció número 3 de Vigo.

Així mateix, el cantant Kiko Rivera, que actuava al recinte quan es va produir el succés, ha enviat el condol als familiars i ha enviat una "càlida abraçada" a la comissió de festes.

ARXIVAT A:
PolicialGalícia
Anar al contingut