La víctima va patir un traumatisme cranial en caure a terra, després de rebre un cop d'un altre assistent (Emergències de Madrid)
Madrid

Mor un assistent en un concert de Karol G agredit per un altre fan després d'un suposat malentès

Un altre fan li va donar un cop de puny perquè creia que gravava unes noies i, en caure a terra, es va donar un cop al cap que li va provocar un traumatisme

RedaccióActualitzat

Un home de 42 anys, veí de Vigo, ha mort aquest dimecres a l'exterior del Santiago Bernabéu, a Madrid, a la sortida del concert de Karol G. L'home va rebre un cop d'un altre assistent durant una discussió i, en caure a terra, es va donar un cop al cap que li va provocar un traumatisme craneoencefàlic sever.

L'home va quedar inconscient i agents de la policia local van trucar al Samur, que el va traslladar a l'hospital de La Paz en estat molt greu, on finalment ha mort.

 

Unes noies el van increpar perquè creien que les gravava

Segons alguns testimonis, unes noies van increpar la víctima perquè creien que les estava gravant sense el seu consentiment. Els familiars d'aquest home, però, asseguren que estava fent una videoconferència amb la seva parella per ensenyar-li l'ambient del concert i com vestien els assistents, però no les gravava.

Arran de les queixes de les noies es va iniciar una discussió en la qual va intervenir l'agressor, que va donar un cop o una empenta a la víctima que, en caure, es va trencar el crani.

El presumpte agressor, un altre assistent que s'havia desplaçat a Madrid des de Mallorca per assistir al concert, va ser detingut allà mateix i se l'investiga per un delicte d'homicidi.

 

ARXIVAT A:
Comunitat de MadridPolicialMúsica
Anar al contingut