L'actriu Shannen Doherty va formar part del repartiment d'"Embrujadas" des del 1998
L'actriu Shannen Doherty va formar part del repartiment d'"Embrujadas" des del 1998 (Goodfon)

Mor Shannen Doherty, la Brenda de "Sensación de vivir", als 53 anys

La intèrpret feia anys que tenia diversos tipus de càncer i que donava visibilitat a la malaltia a través de les xarxes socials

RedaccióActualitzat

L'actriu Shannen Doherty, coneguda pels seus papers a "Sensación de vivir" i "Embrujadas", ha mort als 53 anys.

"El dissabte 13 de juliol, va perdre la seva batalla contra el càncer després de molts anys lluitant contra la malaltia", ha informat la seva publicista a la revista People.

Doherty, que rebia tractament des del 2015, compartia sovint el seu estat de salut amb els seguidors que tenia a les xarxes socials.

L'any passat va revelar que tenia metàstasi al cervell i, fa poques setmanes, va criticar el "desorbitat" preu del tractament pel càncer als Estats Units.

Nascuda el 1971 a Memphis, va guanyar una gran popularitat a "Sensación de vivir" per la seva interpretació de la Brenda, una estudiant de Minnesota que s'esforçava per encaixar amb els seus companys de classe en un entorn privilegiat.

El 1998, es va afegir al repartiment d'"Embrujadas", on va interpretar la més gran de tres germanes amb habilitats màgiques.

Els últims anys havia assegurat que era "incapaç de treballar" per culpa de la malaltia. 

"Espero animar la gent a fer-se mamografies, a fer-se revisions regulars, a superar la por i a afrontar el que sigui que tingueu al davant", va escriure l'octubre del 2021 al seu compte d'Instagram

 

ARXIVAT A:
Estats UnitsSèries
Anar al contingut