Perry, caracteritzat com un dels protagonistes de la quarta entrega de "Pirates del Carib" (Walt Disney Pictures)

Mor l'actor de "Pirates del Carib" Tamayo Perry atacat per un tauró a Hawaii

Treballava com a socorrista professional i era un amant del surf reconegut arreu del món
Redacció Actualitzat
TEMA:
Cinema

L'actor, socorrista i surfista Tamayo Perry, de 49 anys, va morir aquest diumenge a la tarda després de ser atacat per un tauró a l'illa d'Oahu, a Hawaii. Els serveis d'emergència de Honolulu van rebre un avís després de l'atac, però no van poder salvar-li la vida.

Segons expliquen les autoritats, Perry hauria coincidit fatalment amb el tauró a l'illot de Goat. L'agència de Seguretat Oceànica de Honolulu, així com dotacions policials, de bombers i mèdiques es van desplaçar a la platja de Mlaekahana, situada a la costa nord d'Oahu, després de rebre un avís que indicava que un home havia estat mossegat per un tauró.

Els socorristes van aconseguir arrossegar Perry amb una moto aquàtica fins a la costa, on els sanitaris van confirmar-ne la mort a causa de les ferides que li va causar el tauró.

El vessant artístic de Perry va arribar a la màxima popularitat en aparèixer a la quarta entrega de la nissaga "Pirates del Carib". I aprofitant les seves habilitats, també va aparèixer, entre altres, a les sèries "Lost" i "Hawaii 5.0", així com en un anunci de Coca-cola.

Nascut a Hawaii, Perry treballava com a socorrista professional en una de les platges de Honolulu i havia participat en diverses competicions, en què havia aconseguit victòries importants i s'havia guanyat el reconeixement entre surfistes d'arreu del món.

ARXIVAT A:
Cinema
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut