El seu paper més popular va ser el de Dutch al film "Karate kid" (1984)

Mor l'actor Chad McQueen, el Dutch de "Karate kid" i fill del llegendari Steve McQueen

Al llarg de la seva carrera, Chad McQueen va participar en més de 25 pel·lícules i també va ser pilot de cotxes

RedaccióActualitzat

L'actor californià Chad McQueen, fill del llegendari intèrpret Steve McQueen, ha mort als 63 anys a casa seva, a Palm Desert (Califòrnia). Segons ha comunicat la família, la causa de la mort ha estat una fallada multiorgànica.

Al llarg de la seva carrera, Chad McQueen va participar en més de 25 pel·lícules. El seu paper més popular va ser el de Dutch al film "Karate kid" (1984).

"Dutch" era un dels integrants de la banda Cobra Kai, que liderava Johnny Lawrence (William Zabka) i que s'enfronta al protagonista de la pel·lícula, Daniel LaRusso (Ralph Macchio) la nit de Halloween. McQueen va repetir en el paper de "Dutch" a Karate kid II (1986).

Chad McQueen va estar casat amb l'actriu Stacey Toten, amb qui va tenir un fill, Steven R. McQueen, conegut pels seus papers a les sèries "The Vampire Diaries" o "Chicago fire".

"Skateboard", "Hadley's rebellion", "Fever pitch", "Surface to air", "New York cop" i "Red line" són altres produccions de Hollywood en què McQueen va treballar com a actor.

A banda de seguir les passes del pare en el món de la interpretació, els McQueen també compartien la passió pel motor. Chad McQueen va ser pilot de cotxes i va competir a les 24 Hores del circuit de Le Mans i les 12 Hores de Sebring.

"Estava envoltat de dues coses: el cinema i els esports de motor. El motor sempre m'ha atret més... L'amor del meu pare pels cotxes em va arruïnar la vida", va explicar en una entrevista, després de revelar que va tenir un accident greu al Rolex 24 del Daytona International Speedway.

Amb tot, el 2010 va fundar l'empresa McQueen Racing per desenvolupar cotxes i motos d'alt rendiment.

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut