Anna Pérez Pagès
Anna Pérez Pagès

Mor la periodista cultural Anna Pérez Pagès

Va presentar i dirigir el programa "Àrtic" de Betevé i va col·laborar en diferents programes de TV3 i Catalunya Ràdio

Actualitzat

La periodista cultural Anna Pérez Pagès ha mort aquesta matinada a causa d'un càncer. Deixa enrere una llarga trajectòria dedicada a informar i divulgar sobre temes culturals.

Actors, músics, cineastes, artistes... Gairebé tothom de l'ecosistema cultural barceloní i català la coneixia. Era una periodista culturalment omnívora. Al llarg de deu anys, fins al 2022, va fer seure un munt de convidats al sofà vermell del programa "Àrtic", de Betevé, la televisió pública de Barcelona. Un magazín cultural diari que es va convertir en tota una referència.

Va estudiar Filologia Anglesa a la Universitat de Barcelona i Periodisme a la Universitat Pompeu Fabra. La ràdio va ser la seva primera casa periodística. A la cadena COM va conèixer Joan Barril (1952-2014), que la va dur a Betevé per fer el programa de llibres QWERTY.

Amb rigor, passió i la informació cultural com a aliada, Anna Pérez Pagès va col·laborar a diferents mitjans, també a TV3 i Catalunya Ràdio. Va presentar un munt d'actes, com ara els Premis de la Critica Teatral, on abocava tot el seu entusiasme i un coneixement profund de tot el sector.

En el món de la cultura, l'Anna Pérez Pagès era dels noms que generaven consens. Els creadors sabien que, en les seves mans, la seva feina seria entesa i estaria ben explicada.

Els seus companys de Betevé l'han definit com "una professional extraordinària, un referent del periodisme cultural i, sobretot, una companya immensament generosa d'esperit i de tracte".

ARXIVAT A:
Mitjans de comunicació
Anar al contingut