La dona va saltar acompanyada d'un instructor professional (Reuters/Skydive Chicago)

Mor la dona de 104 anys que fa 10 dies va batre el rècord de paracaigudista de més edat

Dorothy Hoffner va saltar des d'una avioneta a més de 4.000 metres d'altura a Chicago

Redacció/AgènciesActualitzat

Dorothy Hoffner, la dona de 104 anys que va saltar fa tot just 10 dies en paracaigudes a Chicago, als Estats Units, va morir aquest dilluns dia 9 d'octubre, segons ha informat aquest dimecres l'empresa de paracaigudisme que va organitzar l'esdeveniment.

Malgrat que encara no està certificat com a tal, es considera que el seu salt va batre el rècord Guinness mundial de persona de més edat tirant-se amb paracaiguda, un rècord que fins ara ostentava Linnéa Ingegärd Larsson, una sueca de 103 anys.

El diumenge dia 1 d'octubre, Hoffner va deixar per una estona el caminador i va fer un salt en tàndem des d'una avioneta que volava a més de 4.000 metres a l'Skydive Chicago d'Illinois.

"Realment és una sensació meravellosa, sentir el terra sota teu, amb tota aquella herba verda allà baix", explicava Hoffner, que va atreure les mirades de molts curiosos i també dels mitjans de comunicació.

De fet, en tocar a terra va rebre un fort aplaudiment, malgrat que ella mateixa deia que no entenia per què. "El meu únic mèrit és haver envellit", assegurava en una entrevista posterior.

"Quan et sents bé, pots fer aquestes coses. De vegades et pot fer por, però, si et sents bé, fes-ho", animava aquesta paracaigudista centenària, que va explicar que durant el descens hi va haver un cop de vent, van fer una cabriola i va trobar que era "molt divertit".

Aquest és el vídeo que va recollir el descens:


La paracaigudista centenària hauria fet 105 anys al desembre i explicava que a partir d'ara volia prendre's les coses amb més calma i, de cara a l'estiu, fer un passeig en globus aerostàtic.

ARXIVAT A:
Estats UnitsEsportsViral
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut